Services

Preventief onderhoud hydrauliek

Voorkom machinestilstand. Laat uw hydrauliekslangen en leidingen preventief en periodiek inspecteren. U maakt dan gebruik van onze service Preventief Onderhoud en Hydrauliekslang Inspectie.

Preventief onderhoud bevordert niet alleen de veiligheid van mens en milieu, het bespaart ook geld en maakt de kans op storingen kleiner.

Service voor hydraulieksystemen, machines en voertuigen

Deze service wordt toegepast bij

Werkzaamheden

Op afspraak komt één van onze deskundige monteurs naar u toe. Deze en VCA gecertificeerde specialist inspecteert de hydrauliekslangen en leidingen visueel. Hij volgt hiervoor de eisen van de Nederlandse Praktijk Richtlijn (NPR-ISO/TR 17165-2) Er wordt gecontroleerd op bijvoorbeeld lekkages bij de aansluitingen of veroudering van de hydrauliekslangen door uv-straling of ozon. Na iedere inspectie wordt een rapport voor u opgemaakt en indien nodig, worden de slangen en leidingen in overleg met u, direct of op afspraak vervangen.

Na iedere inspectie voorziet de Pirtek monteur de rode Pirtek keuringsticker. Hierop staat vermeld wanneer de slangen opnieuw geïnspecteerd dienen te worden. Preventief onderhoud draagt bij aan veilig werken en voorkomt stilstand door storing.

Wilt u meer weten over deze service, neem dan contact op met een van onze Pirtek centers.

Producten

Services

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.
> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888