Services

Total Hose Management

Zodra machines onverhoopt stil komen te staan kan dit dus gevolgen hebben voor de veiligheid en de continuïteit van diverse processen binnen uw bedrijf. Het implementeren van ons Total Hose Management systeem binnen uw kwaliteitssysteem biedt u de volgende voordelen::

Hoe werkt Total Hose Management?

Met Total Hose Management bieden wij u een volledig pakket proactieve service. Uw totale (hydrauliek) slangenpakket wordt door Pirtek in kaart gebracht per individuele machine. Alle (hydrauliek)slangen worden gecontroleerd op kwaliteit en duurzaamheid volgens de NPR richtlijnen (Nederlandse Praktijk Richtlijn). Wij maken de inspectieresultaten voor u inzichtelijk, inclusief een advies en een opgave van welke (hydrauliek)slangen eventueel direct of op welke termijn dienen te worden vervangen. De afgekeurde (hydrauliek)slangen worden uitsluitend, in overleg met u, vervangen en de nieuw gemonteerde slangen worden door Pirtek voorzien van een kleurcodering met uniek identificatienummer. Door de jaarlijks wisselende kleuren is een eenvoudige leeftijdsidentificatie mogelijk. Zo is ook bij vol bedrijf de te vervangen (hydrauliek)slang gemakkelijk te herkennen.

Extra bedrijfsveiligheid door slangvangbeveiligingen

Een extra bedrijfsveiligheid bieden slangvangbeveiligingen. Deze bieden bescherming tegen en voorkomen het gevaarlijk ‘zwiepen’ van gebarsten slangen.

Wilt u meer weten over deze service, neem dan contact op met een van onze Pirtek centers.

Producten

Services

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.
> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888